Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Takdir Hakkına Saygı

Yorum

Takdir Hakkına Saygı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1032

Okunma

Takdir Hakkına Saygı

Takdir Hakkına Saygı








Siyaset...
İlim, irfanla
Edep ve nezaketle
Milletin huzur ve saadetine
Geçim ve iş güvenliğine matuf
Dünya devletleri ile rekabet edebilme yetisine
Reddi miras yapmayan, atisini güvence altına alan marifetle
Yaşanmış her acıibret ve hikayelerine yeni bir vizyon inşa edecek gönülle
Yapılır ve milletin takdir hakkına saygı gösterilerek sağduyuyla hayata aksederse itibarlı olur

Mustafa Cilasun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Takdir hakkına saygı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Takdir hakkına saygı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Takdir Hakkına Saygı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL