Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
bakican.
bakican.

YAKTIN BENİ GURBET

Yorum

YAKTIN BENİ GURBET

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

2288

Okunma

YAKTIN BENİ GURBET

YAKTIN BENİ GURBET


Anaya hasret
Acıya sabret
Hayatı seyret
Yaktın beni gurbet

Gözlerimde hep yaş
Aşk gönülde telaş,
Yar gel, yavaş yavaş
Yaktın beni gurbet

Dilimde dua yar,
Kalbimden kalkmaz kar
Gezdim diyar diyar,
Yaktım beni gurbet

Yokluğun babam ağır,
Sevdasızlık bir kahır,
Kötüden zehir alır
Yaktın beni gurbet,

Aşk bize uzak,
Nefisse tuzak,
Sıladır yasak,
Yaktın beni gurbet.

Baki Evkaralı
19.8.2015

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yaktın beni gurbet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaktın beni gurbet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAKTIN BENİ GURBET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL