Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
orhanafacan
orhanafacan

Cuma Hutbesi 21.08.2015

Yorum

Cuma Hutbesi 21.08.2015

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

801

Okunma

Cuma Hutbesi 21.08.2015

Cuma Hutbesinde ben az kızmadım.
Kardeşliği zerre kadar bozmadım.
Türk’müş,Kürt’müş,Laz’mış farklı bakmadım
Bakanlara oku Hocam Hutbeni.

Ne varsa kabulüm Veda Haccında.
Müslümanlar o haccın ihracında.
Kafirlik,Münafıklık kıskacında
Sahtekara oku Hocam Hutbeni.

Cuma adabına uydum,dinledim.
Cumanın farzını ihlal etmedim.
Cumaya bu hutbe için gelmedim.
Sokaklara oku Hocam Hutbeni.

Ne bir imamım ben ,nede hatibim.
Ne özel eğitim almış katibim.
Dini bilgim varsa,Hakk’tan nasibim
Dindarlara oku Hocam Hutbeni.

Kutsal bir makamdır elbet şehitlik.
Şehadetine ederim şahitlik.
"Zalime dur demek" işte yiğitlik.
Susanlara oku Hocam Hutbeni.

Teröristte terörist,nankör dedim.
Teröre,hemde etnik terör dedim.
Olayları görmeyene" kör" dedim
Kör bakara oku Hocam Hutbeni.


ORHAN AFACAN
İzmir 22.08.2015

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Cuma hutbesi 21.08.2015 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cuma hutbesi 21.08.2015 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cuma Hutbesi 21.08.2015 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
orhanafacan
orhanafacan, @orhanafacan
24.8.2015 10:42:49
ilgi ve alakanıza tşk.
Hüzûni
Hüzûni, @huz-ni
23.8.2015 06:14:03
5 puan verdi
Galiba bir imam yada hatipin verdiği bir vaaz size etnik olmuş canınız sıkkın duruyor ve en son mısrada harf hatası var düzeltirseniz güzel olur . Allaha emanet .
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL