(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Çok güzel bir sogulama idi değerli arkadaşım. Yazlığımıza kanalizasyon için borular döşeyen firma çalışanlarına, çay ikram ediyoruz,soğuk su veriyoruz. Yapmasınlar diye araçlarını mı yakalım? Esen kalınız...
Merhaba dost. Kutlarım, değerli kalemini ve bu güzel eserini. Gönlün abad olsun.İlhamın daim, Kaleminin mürekkebi bitimsiz olsun. Sağlıcakla kal,muhabbetle kal ve de hoşça kal
Bizler "biz" diye yazarken bile ayrımcılık yapmaktan korkarken bazıları bunu alenen göstere göstere yapıyor ve görmezden geliniyordu açılım diyerek. Nasıl açıldıklarını iyice gözümüze soktu son durumlar.
Yine de biz, biz diyelim ve kardeşlikten umudumuzu kesmeyelim. Çünkü vatan bir ve bölünemez. Bölünmemiz başkalarının işine yarar, bizlere değil. Herkes aklını başına alsın. Düşmanın ekmeğine yağ sürülmesin.
Biz derken bile , Bitaraf olmak istemem . Toplu atarken yüreğim , Bölünmüşlük istemem .
//Gerçeği susturup,yer altına gömseniz bile büyüyecektir. EMİLE ZOLA//
Açılım diye başlayan çözüm diye devam eden süreçte,Türkiye'nin güney doğusunda terör örgütü PKK her şeye hakim.Güney doğu nereden nereye geldi.Cumhuriyet tarihimizin gerçekten de utanç verici olaylarını yaşıyoruz.El de silahla barış olur mu.? Milli duyarlılığı dile getiren şiirdi.Var olsun duyarlı kaleminiz.Doğru sözler tatlı olmaz. "Domuzdan post,hainden dost olmaz.!" Terör yanlısı yaratıkların barıştan anladıkları,silaha sarılmak,taşlamak,ateşe vermek,yağmalamak,harabeye çevirmek yıkmak,kırmak yaşanan olaylar korku film gibi.Nankörlük,alçaklık, kalleşlik,hainlik hangi sıfatla anarsanız anın söylenen bütün sözler azdır. Allah bu Milletin yardımcısı olsun.Terörü şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Kanlar içinde yerde yatan gencecik şehitlerin kanlarında boğulurlar inşallah. Tüm şehitleri saygı ve rahmetle anıyorum.Şiir anlamca güçlü ve Ülkemize uygun tespitler.Şiir sadece duyguya hitap etmez bazen, fikre de dokunur. Duyarlı şiiri okuyunca içim acıdı,tebrikler kardeşim. Saygı ve selamlarımla.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.