Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
CENGİZ AKSU
CENGİZ AKSU

OBUR -Şiir No :30

Yorum

OBUR -Şiir No :30

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

839

Okunma

OBUR -Şiir No :30

OBUR SEN TOPLUMA ÇİLESİN


Verilmiş diye hayat sana beleş
Hayatını kurmayı unutma keleş
Sevinme bedava buldum diye
Senin derdin belli oldu
Nerde beleş oraya yerleş

Sofraya ne gelse temizledin
On tabak yedin bana mısın demedin
Çatlayacak hale geldin
Bize mi öyle geldi yoksa daha doymadın mı?
Üstüne birde tatlı ayran istedin

Yel çarpmadı seni bilesin
Boşluk mu kaldı midede daha gönderesin
Rahat rahat dönemiyorsun etrafa
Bakma daha saldıracak gibi meydana
Sen hem kendine hem topluma çilesin

CAKSU 2015/MART/24/ÇARŞAMBA

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Obur -şiir no :30 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Obur -şiir no :30 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OBUR -Şiir No :30 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL