Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mustafa Ermişcan
Mustafa Ermişcan

Hatam Büyük Seni Kaybettim

Yorum

Hatam Büyük Seni Kaybettim

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

736

Okunma

Hatam Büyük Seni Kaybettim

Çiçektin baharıma açan
Çiçektin bana koku saçan
Ben bir zavallı senden kaçan
Hatam büyük seni kaybettim

Canıma can ömrüme ömür
Gözlerin beni yakan kömür
Hatalıyım bin kere özür
Hatam büyük seni kaybettim

Geçen günler geri gelmiyor
Sen yoksun hiç birşey sarmıyor
Azrail canımı almıyor
Hatam büyük seni kaybettim

Mustafa Ermişcan

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hatam büyük seni kaybettim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hatam büyük seni kaybettim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hatam Büyük Seni Kaybettim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
16.8.2015 01:01:38
5 puan verdi
Değerli kaleminizden güzel
bir eser okuduk değerli dost.
Kutluyoruz ve alkışlıyoruz.
Gönlüne,ömrüne bereket.
Allaha emanet olasın,sağlıcakla
kalasın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL