Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Bindallı
Bindallı

Kafesler

Yorum

Kafesler

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

813

Okunma

Kafesler

Gökyüzünde kuşlar
Özgür dolaşırlar
Kafesler kuşlar için
Kafesler insanlar için
Ve benim için

Sesler, kuşların sesi
Sesler, insanların sesi
Kimisine hoş gelir
Kimisine figan feryat
Ve benim sesim:
-İmdat! İmdat!
Boğuluyorum bu kafesten.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kafesler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kafesler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kafesler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
demir gökçeli
demir gökçeli, @demirgokceli
28.10.2007 20:55:34
Özgür kaleminiz ruhunuzuda azad edecektir yazmaya devam ettikçe , sevgiler !
Ne
Neşe Akbaş, @neseakbas
17.2.2007 11:02:25
Kafesleri kıralım insanları,kuşları özgür bırakalım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL