Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
sivaslıcengiz
sivaslıcengiz

Bulamazsın.

Yorum

Bulamazsın.

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

930

Okunma

Bulamazsın.

Bulamazsın.

Ey devlet erkanı DUY
Bugün susarsan
Bil ki, yarın
Hiç konuşamazsın !

Bugün düşmüşken fırsat eline
Hiç acıma vur
Şayet bölünürse bu vatan
Yarın vuracak piç bulamazsın.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bulamazsın. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulamazsın. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bulamazsın. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
10.8.2015 22:30:14
ÖNCE ŞİİRİ YAZARKEN KULLANDIKLARI TÜRKÇE İÇİN BİR BESMELE ÇEKSİNLER. SONRA KONUŞ.ARTİSTLİKLERİ BİLE TÜRKÇE NEYİ TARTIŞACAĞIZ ?


Yasak Bahçe tarafından 8/10/2015 10:36:02 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL