Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Hüseyin  TORUN
Hüseyin TORUN

Yastık gibiyim

Yorum

Yastık gibiyim

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

798

Okunma

Yastık gibiyim

YASTIK GİBİYİM

Baş ucumda küçük bir yastık
Uzattım ayaklarımı, sakinim
Ne yalnızlığım dert şimdi
Nede senin sessizliğin

Radyoda hafif bir müzik
Ne güzel çalıyor kemanın teli
Kırgın sanki dargın dertlerim
Yalnız değil artık anılarım

Korkularım kalmadı uçtu sanki
Kalbimdeki hüzün, kayıp artık
Baş ucumdaki su bile sıcak
Bıkkın sanki bezmiş benden

Kalbim desen unutmuş beni
Karanlıktayım sanki, yanmıyor lambalar
Uzun bir yolda yakıtı bitmiş gibiyim
Sonu yok belkide bu kederimin

Gece güneş, gündüz ay gibiyim
Heryerde yalnız, hep kendimleyim
Baş ucumdaki yastık gibiyim
Özü pamuk olsada, eskimiş çöp gibiyim

( Hüseyin TORUN 08.08.2015 )

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yastık gibiyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yastık gibiyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yastık gibiyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL