Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Gülen yüzün solmasın..

Yorum

Gülen yüzün solmasın..

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2403

Okunma

Gülen yüzün solmasın..

Gülen yüzün solmasın..

Beni fark edip konuşana dek
Meğer ne kadar olgun harika biriymişsin
Nasıl naif bir kalbin var senin
Tanımadığına bile kıyamıyorsun
Senin en çok merhametini sevdim
Merhamet bir kadına yakışan en güzel şey
Samimiyetini sevdim, kırmaktan,
İncitmekten korkmanı sevdim.

Daha bir sürü şey ela gözlüm
Ben senin kadar becerikli değilim
Bu işlerde biliyorum ama içimden geldi
Keşke aramızda hiç engel olmasaydı
Belki her şey harika olurdu Meleğim
Sen engellere rağmen o kadar güzelsin ki
O kadar özlenilesin ki, özlüyorum seni
O gülen yüzün hiç solmasın olur mu?
Sen hep gül, güldür ikimiz mutlu olalım
Mutluluk seni hiç terk etmesin karanfil/im.

Sami Arlan..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gülen yüzün solmasın.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülen yüzün solmasın.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gülen yüzün solmasın.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL