Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
se
sedat hünker

Seven bulunmaz

Yorum

Seven bulunmaz

( 2 kişi )

4

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

804

Okunma

Seven bulunmaz

Hayatta bir sevda gönle doldu mu
İnsanın üstüne seven bulunmaz
Hele birde sevgi candan oldu mu
İnsanın üstüne seven bulunmaz

İnsan ateş gibi yanar da yanar
Uykuda isimlar anar da anar
Yüzleri cananı sanar da sanar
İnsanın üstüne seven bulunmaz

Şarkılar okuyup çalar da çalar
Cananlı uykuya dalar da dalar
Mektuba resme el salar da salar
İnsanın üstüne seven bulunmaz

Tozpembe hayaller kurur da kurur
Anıya meye baş vurur da vurur
Güzel günler yaşar durur da durur
İnsanın üstüne seven bulunmaz

Gönlünde mutluluk yaşar da yaşar
Hasretle dolup ta taşar da taşar
Uykusuz geceler aşar da aşar
İnsanın üstüne seven bulunmaz

Sedat hünkar
(Karamecnun)

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Seven bulunmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seven bulunmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seven bulunmaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
1.8.2015 22:38:05
5 puan verdi
Güzeldi hocam severek okudum
Alkışlıyorum kalemini
Yüreğine Sağlık
--------------------------------------------------------------Selamlar
glenay
glenay, @glenay
1.8.2015 14:39:39
Güzel bir şiir,

tebrikler,

saygılar..
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
1.8.2015 11:47:54
MERHABA…
DEĞERLİ KALEMİNDEN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ,YİNE ÖZEL,YİNE GÜZEL, ÖRGÜSÜYLE, KURGUSUYLA, DÜŞÜNCE VE ANLATIMIYLA, HİSSEDİŞ VE DUYGU YOĞUNLUĞUYLA, ŞEKİL VE GÖRÜNTÜSÜYLE VE BÜTÜN GÖRKEMİYLE HARİKA BİR ESER GELMİŞ.BİZ DE SEVEREK VE BEĞENEK OKUYOR KUTLUYORUZ, YALANSIZ, RİYASIZ, HİLAFSIZ. AYAKTA ALKIŞLIYORUZ. GÖNLÜNÜZE ÖMRÜNÜZE BEREKET. KALEMİN KAVİ, MÜREKKEBİ BİTİMSİZ,YAZDIĞI ŞİİRLER BENZERSİZ OLSUN. O KALEMİ TUTAN ELLER MUTLU VE HUZURLU UZUN YILLAR YAŞASIN.ALLAHA EMANET OLASIN, SAĞLICAKLA KALASIN.
-Yavaşım Birle
-Yavaşım Birle, @yavasim-birle
1.8.2015 01:43:00
Çok güzel umut dolu tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL