Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Derya Üçüncü
Derya Üçüncü

3 Büyük

Yorum

3 Büyük

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

578

Okunma

3 Büyük

Bir gülüşe bir gözlerdeki ışığa bir de gidişe demiştim.

Uyanacak baharlarım içimden
Sustuklarım konuşacak temiz yüreğine.
Buluşacak yine gözlerim eşsiz gülüşünle.
Kavuşacak dudaklarım manidar busenle.
Tüm dünya barışacak kör
kaderime.
Ayak bastığın yüreğim
Coşacak ruhuma can vermelerinle.
Korkuların terkedecek benliğini
Daha emin başlanacak sonunu bildiğimize.
Gözlerindeki ışık için gülüşün için gidişin için;
3 büyüğüm.
Tamamlamaya bu kadar yakınken seni
Ruhunu bırakıp bedenime
Sorgusuz, sualsiz, emsalsiz
Yalnızca gel sevdam.
01 08 2015

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
3 büyük Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 3 büyük şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
3 Büyük şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL