Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Kalbi Olduğu Kadar

Yorum

Kalbi Olduğu Kadar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

465

Okunma

Kalbi Olduğu Kadar

Kalbi Olduğu Kadar













Gönül…
Sevmeli, akıl, irfan beslemeli
Ruhtan tezahür eden sevgi idrak edilmeli
Heves ve zan üzerine hülyalar girdabında inlememeli
Hesaplanabilir bir akıl ve gerekçelerle ümit için sevinmeli
Ukdeleşen, pranga haline gelen, aklı ve mantığı körelten histen çekinmeli
Avunmak, kanmak, fanus içinde yaşayarak umutlanmak halinden imtina edilmeli
Sevmek ve gönül vermek, ruhi ve kalbi olduğu kadar, akli ve irfani ahengi de gözetilmeli

Mustafa Cilasun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kalbi olduğu kadar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbi olduğu kadar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalbi Olduğu Kadar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL