Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Erdal Çelebi
Erdal Çelebi

AHIMI MAHŞERE SAKLADIM

Yorum

AHIMI MAHŞERE SAKLADIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

850

Okunma

AHIMI MAHŞERE SAKLADIM

AHIMI MAHŞERE SAKLADIM

Geceyi sana yazdım
Acıları kendime
Hasreti şiirlere sakladım
Gözyaşlarımı kederlere

Alıştım artık uykusuzluğa
Düşlerimi sana sakladım
Heba ettim boş yere ömrümü
Bir vefasıza umutlarımı sakladım

Düş yakamdan artık bırak beni
Ben gülüşlerimi yarınlarıma sakladım
Bende faniyim öleceğim bir gün
Ahımı mahşere sakladım
Erdal ÇELEBİ 11.07.2015

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ahımı mahşere sakladım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ahımı mahşere sakladım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AHIMI MAHŞERE SAKLADIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL