Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
nuhkenis
nuhkenis

Benim de ellerimi yumruk yaptığım zamanlarım var

Yorum

Benim de ellerimi yumruk yaptığım zamanlarım var

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1013

Okunma

Benim de ellerimi yumruk yaptığım zamanlarım var

Hep gül dağıtmıyorum hayata
Bitmiyor isyanlarım içime ata ata
Benim de çıkacağım meydanlarım var
Benim de ellerimi yumruk yaptığım zamanlarım var

Bir köşede suslu puslu çocuk değilim hep
Böyle kısa kalacak değil elim hep
Benim de başımda tütecek dumanlarım var
Benim de ellerimi yumruk yaptığım zamanlarım var

Mademki dünya kavgaya çağırıyor beni
Mademki nara nara bağırıyor beni
Benim de deli fişek anlarım var
Benim de ellerimi yumruk yaptığım zamanlarım var



Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Benim de ellerimi yumruk yaptığım zamanlarım var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benim de ellerimi yumruk yaptığım zamanlarım var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Benim de ellerimi yumruk yaptığım zamanlarım var şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL