Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Halil Manuş
Halil Manuş

Sen Unuttun

Yorum

Sen Unuttun

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

501

Okunma

Sen Unuttun

Sen Unuttun

SEN UNUTTUN

Sızlanmayı bırak şimdi
Ben söyledim sen unuttun
Dinlemeyen beni kimdi?
Ben söyledim sen unuttun

Bilgi şarttır tüm çözümde
“Oku” dedim her sözümde
Tebliğ etmek var özümde
Ben söyledim sen unuttun

Davran ışımadan şafak
Yakışır mı sana durmak
Bunlar kara bunlarsa ak
Ben söyledim sen unuttun

Kimi önde kimi sonda
Ne şunda suç var ne bunda
Aradığın her şey O’nda
Ben söyledim sen unuttun

Halil, bir kul aciz, fakir
Vereceği yalnız fikir
Emek için ter gerekir
Ben söyledim sen unuttun

HALİL MANUŞ
30.06.2015 – 08:43

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sen unuttun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen unuttun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Unuttun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL