Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
serkan apaydın
serkan apaydın

Öğrendim ki...

Yorum

Öğrendim ki...

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1004

Okunma

Öğrendim ki...

Sensizlik su olup akarken gözlerimden
Yaşamanın bir ilk olmadığını öğrendim
İkimiz için biz varken bu günde
Yarın bir hiç olacağımızı öğrendim

Yaşamak yine üzerime gelirken bu gece
Sensizliğin olursuzluğunu öğrendim
Gönül viran olmuş yıkılırken yine
Senle iken yokluğumuzu izledim

Dert yok derdin, derman arardım
Gönlün feryat olmuş yanarken biterdim
Ve sen yoksun diye gecenin kör karanlığının
Gökkuşağı olması için yaşardım

Sen imkânsızdın iflah olmadığım
Gülerken gördüğüm bırakmadığım
Sevdiğim, yandığım ama ölemediğim
Söyle nerdeysen orada ölmek isterim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öğrendim ki... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öğrendim ki... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öğrendim ki... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
MUSTAFA ALIÇ
MUSTAFA ALIÇ, @mustafaalic
29.6.2015 22:13:17
5 puan verdi
yüreğine sağlık kardeş yüreğin kalemi oynatmış.. tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL