Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
arman nazli
arman nazli

Aşk tı Sanırım

Yorum

Aşk tı Sanırım

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

554

Okunma

Aşk tı Sanırım

Aşk tı Sanırım

Aşk tı
Sanırım
Gelip geçen
Ne git
Diyebildik
Ne kal
Gidincede
Kalıncada
Eksikti hep
Tam olmak
Tamamlanmak
Sevdik mi
Sevmedik mi
İki ayrı noktaydık
Dil de vardık
Söz de yoktuk
Can da vardık
Ten de yoktuk
Yani bir vardık
Bir yoktuk
Sonra
Gittik
Ve soluğum da
Ve solum da
Ve yarım kaldık

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk tı sanırım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk tı sanırım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk tı Sanırım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL