Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Ömrünü Karartıyorsun…

Yorum

Ömrünü Karartıyorsun…

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

772

Okunma

Ömrünü Karartıyorsun…

Ömrünü Karartıyorsun…











Neden…
Endişe duyuyorsun
Vehimlere bel bağlıyorsun
Öğrenmek ve anlamaktan kaçıyorsun
Kâbusların içinde yol alıp acizlik yaşıyorsun
İnsan bilgi ve inancıyla emin olur, bilmiyorsun
Bilinçaltındaki tortulara itimat edip avunuyorsun
Sonra kaderin böyleymiş diye umutlara küsüyorsun
Bizzat kendini ve özelliklerini şerh etmek istemiyorsun
Garip ve anlaşılmaz bahaneler bulup ömrünü karartıyorsun…

Mustafa Cilasun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ömrünü karartıyorsun… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ömrünü karartıyorsun… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ömrünü Karartıyorsun… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL