Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe

LEBALEP

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

874

Okunma

LEBALEP


teninin coğrafyasını da bilirim
topoğrafyasını da;
gezdim bütünüyle aşk atlasını
gözü kapalı çıkarabilirim
dağlarının, tepelerinin
göllerinin, vadilerinin haritasını...


en tatlı meyveleri irem bağlarının
içimi en hoş pınarlar
kaynağı kevser ırmağının tende,
düşlerimde uyuttuğum
avuçlarımda büyüttüğümsün,
ballı petek, aşk lebalep sende...


Şaban AKTAŞ
25.05.2015


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Lebalep Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lebalep şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LEBALEP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Şair Yürek
Şair Yürek, @sair-yurek2
25.5.2015 14:33:22
tam da Şaban hocamın kaleminden yazılabilecek bir şiirdi
tebrikler bu nihayetsiz güzellikteki mısralara
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL