Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Varlığından Geçen Erlere…

Yorum

Varlığından Geçen Erlere…

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

931

Okunma

Varlığından Geçen Erlere…

Varlığından Geçen Erlere…









Merhaba…
Lahzanın sürur bahşeden umuduna
Ruhumdan nükseden hicran toprağına
Bağrında samimiyet ve sadakat bulunan gönüllere
Asabiyetten, hırs ve hınçtan arınmış şecaat sahiplerine
Mahzun ve mağdur edilmiş, garip ve yetimliği olan yüreklere
Dört duvar arasında, haksızlığa uğramış ve hak aramış ümitlere
Zalimin ve hainin tasallutunda kalmış çaresiz ve bitap olan kimsesizlere
Zulme haykıran, her şarta hak ve adaleti savunan, varlığından geçen erlere…

Mustafa Cilasun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Varlığından geçen erlere… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Varlığından geçen erlere… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Varlığından Geçen Erlere… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL