Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
FERHAT GÜNAYDIN
FERHAT GÜNAYDIN

EMRİN OLUR

Yorum

EMRİN OLUR

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1069

Okunma

EMRİN OLUR

EMRİN OLUR


Çocuklara bakılacak
Kalorifer yakılacak
Perdeler de takılacak
Emrin olur, emrin olur


Doğum günü bilinecek
Eve erken gelinecek
Cam, çerçeve silinecek
Emrin olur, emrin olur


Masa üstü toplanacak
Bulaşıklar yıkanacak
Çamaşırlar katlanacak
Emrin olur, emrin olur


Pazara da çıkılacak
Alış veriş yapılacak
Bozulana bakılacak
Emrin olur, emrin olur


(Nedense; kadın ruhunu anlamaya çalışan, onun istediği gibi davranmaya çaba sarf eden, çok aranılası, sevilesi, her evde bulunası, ama kadınların hor görüp, gerektiğinde itip kaktığı ve boks torbası haline getirdiği, yinede bu şekilde bile olsa çok aranılan erkek modeline "kılıbık" deniyor. Tüm kılıbıkların dertlerine tercüman olmak için yazılmıştır)


Ferhat GÜNAYDIN
Giresunlu Eğitimci Şair
20 Mayıs 2015



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Emrin olur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Emrin olur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EMRİN OLUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL