Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare

SEVGİMİ

( 4 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1026

Okunma

SEVGİMİ


Bilmem nereye koysam
Ne yere ne de göğe
Hangi yere sığdırabilsem
Bunu asla bilemiyorum
Sevmek istiyorum herkesi
Yaşamayı yaşamı, insanları
daha çok sevemiyorum
Laf olsun diye değil
Ama benim gibi yalansız
İlk defa seveni göremiyorum
Yaradan aşkına olsun
Sevmek istiyorum

Behçet Bük 828/14.5.2015

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sevgimi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgimi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasanyılmaz
Hasanyılmaz, @hasanyilmaz
15.5.2015 20:28:08
5 puan verdi
nice güzel eserlere inşaallah
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL