Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
yarsuad
yarsuad

SESSİZLİĞİN SESİ

Yorum

SESSİZLİĞİN SESİ

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

814

Okunma

SESSİZLİĞİN SESİ

Sizler ve bizler
Nasılda birbirimize eliz
Bireyselleşen hayatlar
Umursamazlığın sesidir

Her şey ,ses verir
Tükenmişliğin ahı
Bananeciliğin boyutu
Sessizliğin sesidir

Sessizliğin sesi
Yalnızlığın süsü
Kırılmışlığın yası
Sessizliğin sesidir

Umutların yarını
Endişenin derini
Hüzünler kör ebesi
Sessizliğin sesidir

ölüm ve suskunluk
Sessizlik ; Çeşit ,çeşit
Bazen Korku; Umut
Sessizliğin sesidir

Sessizlik hal dili
Toplumun susturulmuşluğunda
Uğuldayan Fırtınalar
Sessizliğin sesidir

Yarsuadım gülende
Aslında ağlar gülende
Gülüşlerin yalnızlığı
Sessizliğin sesidir

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sessizliğin sesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessizliğin sesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESSİZLİĞİN SESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL