Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
micingirt
micingirt

Amiral Gemisi

Yorum

Amiral Gemisi

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1192

Okunma

Amiral Gemisi

Adam dine düşman irtica yafta,
Gırtlağı kin kusar midesi rafta!
İzzetten bihaber zillet sızdırır,
Kökünü araştır hangi tarafta!

27.02.08 Bursa

Ömer Ekinci Micingirt


Bu şiirin hikayesi:

Ertuğrul ÖzKÖK ve üslubu...

Kafka`nın bir sabah farklı bir yaratık olarak uyanan Gregor Samsa`sı gibi Özkök; tek farkı bukalemunluk...

`Amiral Gemisi`ni sandala çevirdiler` F.K

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Amiral gemisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Amiral gemisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Amiral Gemisi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
karadereli
karadereli, @karadereli
28.2.2008 08:42:26
İmzaladım.Güzeldi.Tebrikler..
binyıl
binyıl, @binyil
27.2.2008 22:59:43
O sabah Gregor Samsa uyanamamıştı ve geç kaldı......


Tek fark bu galiba...ikisi arasında......:)



Saygılar...İlginç bir şiir hikayesi.....

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL