Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
zühtü kuşcu
zühtü kuşcu

ÖPMESİN SENİ BİR BAŞKASI

Yorum

ÖPMESİN SENİ BİR BAŞKASI

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

816

Okunma

ÖPMESİN SENİ BİR BAŞKASI


+ BAKIŞLARIN ALEV ALEV YAKIYOR CANIMI ÖPMESİN SENİ BİR BAŞKASI +
+ SENİ BEN AŞK KOKAN ELLERİMLE DOYUMSUZ SEVECEĞİM +
+ BEN SENİ SEVERKEN IŞIK SAÇAN GÖZLERİNE ÖLESİYE BAKACAĞIM +
+ AŞKA VAKİT ÇOK YAKIN ÖPMESİN SENİ BİR BAŞKASI +

+ GÜL DUDAKLARIN BİR ATEŞ YAKIYOR CANIMI ÖPMESİN SENİ BİR BAŞKASI +
+ SENİ BEN AŞK KOKAN ELLERİMLE DOYUMSUZ SEVECEĞİM +
+ ZAMANIMI HEP SANA SAKLADIM GÖZLERİNİN İÇİNE ÖLESİYE BAKACAĞIM +
+ AŞKA VAKİT ÇOK YAKIN ÖPMESİN SENİ BİR BAŞKASI +

+ BENİM PENÇEREMDEN ŞİİRLER . ZÜHTÜ KUŞCU ŞAİR +
33 kişiye erişildi

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öpmesin seni bir başkası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öpmesin seni bir başkası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖPMESİN SENİ BİR BAŞKASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL