Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
rezzan27
rezzan27

İNSAN OLMAK ZOR İŞ KARDEŞİM

Yorum

İNSAN OLMAK ZOR İŞ KARDEŞİM

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1064

Okunma

İNSAN OLMAK ZOR İŞ KARDEŞİM


Bitkiye bakacaksın,hayvana bakacaksın
Olmadı
insana bakacaksın
Yetmeyecek,anlatmaya çalışacaksın
İyisi mi
S….tir et gitsin
RC

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İnsan olmak zor iş kardeşim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan olmak zor iş kardeşim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSAN OLMAK ZOR İŞ KARDEŞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Minos
Minos, @minos
25.4.2015 22:53:02
Eğer resim size ayitse
Bu kadar güzel ve sevimli bir bayana hiç yakışmadı canım
İroninin de bir sınırı olmalı değilmi?

AZAP
AZAP, @azap
25.4.2015 21:20:15
5 puan verdi
hoş değil ve etik değil ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL