Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ozanca58
ozanca58

SENDE KALDI HAYELLERİM

Yorum

SENDE KALDI HAYELLERİM

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

662

Okunma

SENDE KALDI HAYELLERİM

Yaşam benim ne umrumda
Neyde artık gözüm kaldı
Hayat durdu bu kurumda
Nefese ne luzüm kaldı

Ümit yolcu gönlüm hancı
Can denen oldu yabancı
İçimde çok derin sancı
Sırdan gizli sızım kaldı

Evvel senken sensiz ahir
Üçbeş anı sana dair
Öldü Şair Sustu Şiir
Diyecek bir sözüm kaldı

Heba oldu senelerim
Arzularım emellerim
Sende benim hayellerim
Bir oğlum bir kızım kaldı

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sende kaldı hayellerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sende kaldı hayellerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENDE KALDI HAYELLERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meral melek kaya
meral melek kaya, @meralmelekkaya
19.4.2015 21:51:52
5 puan verdi
Heba oldu senelerim
Arzularım emellerim
Sende benim hayellerim
Bir oğlum bir kızım kaldı

ÇOK DUYGULU ÇOK GÖZLERİM DOLDU OKURKEN TEBRİKLER
:Şükran Güneri:
:Şükran Güneri:, @sukran-guneri
18.4.2015 20:05:33
5 puan verdi
Ne güzel bir şiir...Yüreğin var olsun kalemin susmasın her dem daim olsun...Dua ile esen kalınız...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL