Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
esmenaltunbas
esmenaltunbas

SEÇİME DOĞRU

Yorum

SEÇİME DOĞRU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

892

Okunma

SEÇİME DOĞRU

SEÇİME DOĞRU

Havalar ısındı bir bir çıkacak
Zehirli yılanlar seçime doğru
Kaleleri suru bir bir yıkacak
Kuyruklu yalanlar seçime doğru

Mevzi kuracaklar hangarınızda
Tutuk kalacaklar çangalınızda
Kül bırakmayacak mangalınızda
Acemi çiyanlar seçime doğru

Beş yüz elli tosun biner dubaya
Riyakar bezinden girer rubaya
Fatura kesilir devlet babaya
Hesapsız talanlar seçime doğru

İşkembeden gazel atıp tutarak
Tükrüğü gerisin geri yutarak
Ayaklar havada depar atarak
Koşuyor tiranlar seçime doğru

Altunbaş diyorki her oy silahtır
Düşünmeden atmak azap günahtır
Gözü doymaza ders vermek mübahtır
Görülsün hesaplar seçime doğru

Esmen Altunbaş
17-04-2015
Langenberg

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seçime doğru Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seçime doğru şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEÇİME DOĞRU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL