Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Meriç Aydın
Meriç Aydın

toprağın sesi

Yorum

toprağın sesi

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

910

Okunma

toprağın sesi



bir toz zerresiyim kainatın kucağında
toprağın bağrında ben varım

her şey benimle var ve ben de mevcut
her şeyin içinde biraz ben varım

beni, sudan, yeşilden ve karbondan
ayrı düşünemez kimse

ateşin parıltısı benden alır harını
su da yanan ateş benim

toprakta gizli kalmış bir yanım var hala
yeşeren bir filizin dalına yürüyen hayat suyuyum

uzaklarım var benim yalnızlık dolu
yalnızlığım ben uzaklarla dolu

benim adım insanlık
insanın içinde ben varım



meriç aydın

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Toprağın sesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Toprağın sesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
toprağın sesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ezop
ezop, @ezop
13.4.2015 00:45:15
gereksiz kelimelerden budanmali siir yüksek sesle oku atilmasi ve gereken kelimeler ulagini tirmalayacaktir.
Ayşe Ciplioğlu Kaş
Ayşe Ciplioğlu Kaş, @ayseciplioglukas
12.4.2015 11:40:19
5 puan verdi
İnsanlığı yeniden anlatmak ve anlamlandırmak en güzel çaba..Kaleminiz kuvvetli olsun her daim saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL