Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Hüseyin  TORUN
Hüseyin TORUN

DAĞILIYORUM

Yorum

DAĞILIYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

724

Okunma

DAĞILIYORUM

DAĞILIYORUM

Bazen geçiyorum kendimden
Kopuyorum gidiyorum bedenimden
Sarmaşık gibi oluyor düşüncelerim
Dağılıyorum bedenimden

Bazen geciyorum kendimden
Sessizleşiyor hislerim
Uzaktan duyuluyor nefesim
Dağılıyorum yüreğimden

Bazen geçiyorum kendimden
Duymuyor, sağır kulaklarım
Kör oluyor görmüyor gözlerim
Dağılıyorum kalbimden, kederimden...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dağılıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dağılıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAĞILIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL