Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
DOĞAN KAN
DOĞAN KAN

ECEL

Yorum

ECEL

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1299

Okunma

ECEL

Yıllar gelip geçerken,
Ecel seni seçerken,
Dersin henüz çok erken.
Bu dünyadan göçerken.

Sıra gelmez sanırsın,
Bu âleme kanarsın,
Dersin henüz çok erken.
Bu dünyadan göçerken.

Sevenlerin toplanır.
Senin için ağlanır.
Dersin henüz çok erken.
Bu dünyadan göçerken.

Bedenini yıkarlar.
Bir mezara koyarlar.
Dersin henüz çok erken.
Bu dünyadan göçerken.

Hak divanı kurulur.
İyi kötü sorulur.
Dersin henüz çok erken.
Bu dünyadan göçerken.

Samsun / 28 Mart 2015
Doğan KAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ecel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ecel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ECEL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL