Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
NECMİ SELAM YAZAR
NECMİ SELAM YAZAR

HİLAL

Yorum

HİLAL

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1250

Okunma

HİLAL

halimden haberin yok senin
ister inan ister inanma sen
lal olmuş küsmüş eski neşem
akşamcı kalmış o bakışların
loş ışıklar kesmiş göz yaşın

hangi neden aşkına servet
inat olsun diye aşkı feryat
leyla olsan mecnuna medet
aynı yollar ayrı yıllar gaflet
lazım olsam kalırdım hayret

hor görme bu gönle efkarı
insan olmak suçsa kaderi
lakin vicdana çalan feneri
aykırı sevmek değil seferi
lakin fakir olur düşü esiri





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hilal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hilal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİLAL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL