Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ik
ikihece

hataların ve sen

Yorum

hataların ve sen

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

743

Okunma

hataların ve sen

kalk ve özür dile
yaptıkların dile gelse bile
çöküşünün hızı
seni terk eden sevdiklerinle

sanmaki yalnızlığın tek cezan
hor gördüklerin bakıyor sana şu an
belki gizli gülüşler belki giden zaman
yazık yıkıldı ulaşılmaz kartal yuvan

bak sığındıklarına ne kadar şen
şimdi gam keder peşindeyken
umursamaz tavırlarınla dön
dön ve son kez bak hataların ve sen



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hataların ve sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hataların ve sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hataların ve sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL