Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
İzzeti Kelimeler
İzzeti Kelimeler

YAŞIYORUM İŞTE

Yorum

YAŞIYORUM İŞTE

2

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

1632

Okunma

YAŞIYORUM İŞTE

YAŞIYORUM İŞTE



Bakma yüzümdeki tebessümlere,
Yüreğimde tarif edilemez acılar mevcut,
Kader dedim geçtim bu yoldan,

Tadı olsa da olmasa yaşıyorum işte…



Hayat mı?
İşte devam ediyor,

Yüreğimde tarif edilemez acılar olsa da…

Ben figüran!
Hayat bir oyun oldu,

Tadı olsa da olmasa yaşıyorum işte…


Bakma gözlerimdeki yorgunluğa,
Gözlerimdeki yorgunluk ümitsizlik…

Hayat mı suçlu?
Ben mi bilemiyorum…

Tadı olsa da olmasa yaşıyorum işte…

Yusuf IŞIK...



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yaşıyorum işte Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşıyorum işte şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞIYORUM İŞTE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nilüfer Sultan
Nilüfer Sultan, @nilufer-sultan
13.4.2015 02:44:31
Yüreğinize sağlık saygılar..
ŞİİRİN SİHİRİ
ŞİİRİN SİHİRİ, @siirinsihiri
24.3.2015 10:06:24
Bu şiire susamadım :D

Hayatın tadı tuzu ya sensen =)

Özlem Demirkaya &*.*&
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL