Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Bitti yüzükte atıldı..

Yorum

Bitti yüzükte atıldı..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1342

Okunma

Bitti yüzükte atıldı..

Bitti yüzükte atıldı..

Gittiğini anlamam uzun sürdü
Gidişine alışmak daha da uzundu
Yalan gibi, gerçek gibi, acı gibi,
Hayat gibi, ölüm gibi geçti
Hem çok kısaydı hem de
Bir takvim eskitecek kadar uzun.

Ama bitti, her şey gibi o da bitti
Gidişinden sonra daha kaç gün
O yüzüğü taktım hatırlamıyorum
Taktım çünkü o parmağımdayken yanımdaydın.

Çünkü gidişinle yüzleşmek korkunçtu
Çünkü seni affetmeye hazır değildim
Çünkü ben aşkını terk edildikten sonra
Yaşayan bir geri zekâlıydım.

Sami Arlan..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bitti yüzükte atıldı.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bitti yüzükte atıldı.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bitti yüzükte atıldı.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL