Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
onursevik
onursevik

Vatan İstediler..!!

Yorum

Vatan İstediler..!!

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1245

Okunma

Vatan İstediler..!!

Vatan İstediler..!!

Vatan istediler
Dedem vermişti dedim
Ne verdi diye sordular
Vatan uğruna! canını dedim..

Vatan istediler,
Benim değil ki dedim
Kimin dediler,
Sahibi Çanakkale’de dedim..

Vatan istediler
Oğlumu gösterdim
Kim bu dediler
Bekçisi dedim...

Vatan istediler,
Alın! dedim.
Şaşırdılar
Canımı dedim..

Vatan istediler,
Bu vatanı
Bu vatanı alamayacaklarını,
Öğrenemediler....!!!!





Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vatan istediler..!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vatan istediler..!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vatan İstediler..!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL