Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
gultkaraman
gultkaraman

Sensiz Gece

Yorum

Sensiz Gece

( 3 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1501

Okunma

Sensiz Gece

Sensiz Gece

Sürgünde yıldızlar
Ay,parçalanmış
Ayak ucumda.
Karanlık,
Kavuşmuyor güne.
Ey sevgili,
Gidişinde vakitsiz.
Gece de..!!!!

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sensiz gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensiz Gece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gultkaraman
gultkaraman, @gultkaraman
18.3.2015 11:16:10
çok teşekkürler...



gultkaraman tarafından 3/18/2015 11:16:51 AM zamanında düzenlenmiştir.

gultkaraman tarafından 3/18/2015 11:17:50 AM zamanında düzenlenmiştir.
Ay yüzlüm Zaman
Ay yüzlüm Zaman, @ayyuzlumzaman
17.3.2015 13:05:18
5 puan verdi
Kutlarım yüreğinize sağlık sevgiler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL