Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Me
Memuratör

SEVGİNİN TUTSAĞI

Yorum

SEVGİNİN TUTSAĞI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1147

Okunma

SEVGİNİN TUTSAĞI

SEVGİNİN TUTSAĞI
Gerçekte mi, düşte mi olduğu
Belli olmayan bir zamanda
Karanlık gecelerin şafağa gebe olduğu
İnsanların uykularında mışıl mışıl uyuduğu
Ve benim senin olmadığın
Günlere, gecelere kahrettiğim
Gençliğimi buldum dediğim zaman kaybettiğim
Önüne geçilmiyor ne kederin ne zamanın
Uğruna neler veririm dediğim
Sevgi selinde yitirmekten korktuğum
Hüzün istasyonunda solduğum
Canımın canı, canım cananım
Nasıl unuturum
Gün be gün yaralarıma merhem olanı
Candan bezilen zamanlarda
Sen var ya sen,
Sen olmasaydın ne yapardım
Acep bilmem ki ben
Tut elimi sana dargın değilim
Gel desen her zaman koşa koşa gelirim

Caksu 1986/Düzenleme 2015/03/17

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevginin tutsağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevginin tutsağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİNİN TUTSAĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL