Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
eminadam
eminadam

Tebrikler Sana

Yorum

Tebrikler Sana

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

854

Okunma

Tebrikler Sana

Yalan karışımı bir çift söz ile
Konuşup kandırdın,tebrikler sana.
Ağlıyor halime,düşmanım bile,
Öyle ki yandırdın,tebrikler sana!

Böyle mi tutarsın verdiğin sözü,
Söndü yıldızlarım,çöktü gökyüzü,
Ay ondördü gibi parlayan yüzü,
Üfleyip söndürdün,tebrikler sana!

Köz bastın bağrıma,yüzüme gülüp,
Bedenimi sarmış ateşten kalıp,
Güller bahçesinden kalleşçe alıp,
Çöllere kondurdun tebrikler sana!

Zehir ettin bana,ekmek,aşımı,
Su diye içirdin,kanlı yaşımı,
Dağlara direnen dimdik başımı,
Yerlere indirdin,tebrikler sana!

1995

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tebrikler sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tebrikler sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tebrikler Sana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
11.3.2015 18:59:29
5 puan verdi


Duygu dolu dizelerde sitem vardı üstat
Kalemin susmasın
__________________________________________Saygılar selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL