Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
sedat demir
sedat demir

SUÇLU SENSİN

Yorum

SUÇLU SENSİN

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

674

Okunma

SUÇLU SENSİN



Söylenme dostum
Neyin itirazını yapıyorsun,
Kendin ettin kendin buldun.
Hatta yaptın kabul et
Pişmanlığını itiraf et
Rahatlarsın belki.

Kendini teselli etmek için
Uzaktan suçlu,
Yada suçlanacak
Kimseyi arama.
Ayna ya bak,
O suçlu sensin.

Gerektiğinde büyük konuşup
Herkesi karşına alıyorsun,
Sonra hesabına gelmeyince
Herkese karşı susuyorsun.

Nerde kaldı,
O bitmez tükenmez
Dediğin duygular.
Nerede ısrarcı tutumun,
Saygın kararlılığın
Büyük konuşmaların.

İşte yerli yersiz,
Büyük konuşmalar
böyle yutar insanı
Başkasına da,
Malzeme olur
Afiyet olsun
Demek düşer...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Suçlu sensin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Suçlu sensin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUÇLU SENSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kevir
kevir, @kevir
3.3.2015 14:20:00
Kişinin başına gelen yaptığının sonucudur .
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
3.3.2015 13:45:25
5 puan verdi
KALEMİN DAİM OLSUN SEDAT HOCAM ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL