Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

söyleyemedim

Yorum

söyleyemedim

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

710

Okunma

söyleyemedim


Seni yitirdim yağmurlu bir günde
Islandım üşüdüm diyemedim
Bu aşkın bittiğini senin gittiğini
Kendime bile söyleyemedim



Kolların gibi beni kimse sarmadı
Sustum konuşmaya dilim varmadı
Kırılsa da gönlümün iki kanadı
Kendime bile söyleyemedim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Söyleyemedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyleyemedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
söyleyemedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL