Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
orhanaltinbasak
orhanaltinbasak

ZİYAN OLAN O YILLARA AĞLARIM

Yorum

ZİYAN OLAN O YILLARA AĞLARIM

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

901

Okunma

ZİYAN OLAN O YILLARA AĞLARIM

Şarkı sözü.

Sözlerini hep samimi sanmışım,
Bütün yalan sözlerine kanmışım.
Sana gönül vermekle ben yanmışım,
Yalanlarla gelip geçmiş yıllarım
Ziyan olan o yıllara ağlarım.


Kalbim nasıl o gözlere inanmış,
Meğer senin bakışların yalanmış,
Demek gönül senelerdir aldanmış,
Yalanlarla gelip geçmiş yıllarım,
Ziyan olan o yıllara ağlarım

Orhan Altınbaşak
20.01.2004 Köln

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ziyan olan o yıllara ağlarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ziyan olan o yıllara ağlarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZİYAN OLAN O YILLARA AĞLARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
orhanaltinbasak
orhanaltinbasak, @orhanaltinbasak
27.2.2015 13:05:38
Teşekkür ederim efendim sağolun
YAĞMUR DAMLASI
YAĞMUR DAMLASI, @yagmurdamlasi1
27.2.2015 12:31:55
5 puan verdi
yüreğinize sağlık, harika olmuş
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL