Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
BELALIM532
BELALIM532

YETER ARTIK...

Yorum

YETER ARTIK...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1305

Okunma

YETER ARTIK...

YETER ARTIK...

Huysuzluğunun bir sonu yok mu ömrüm ?
Sayende kirli bir paçavraya döndüm,
Sağımdan, soluma mum misali söndüm,
Yeter artık çekemez oldum bu acıyı.

Yaşam diye önüme bir eser koydun,
Ben uğraş verdikçe sen beni yordun,
Yedin bitirdin beni çok mutlu mu oldun ?
Yeter artık yaşayamaz oldum bu acıyı,

Bırak yakamı artık bir gün yüzü göreyim,
Rahat bırak ta gönlüme biraz sevgi ekeyim,
Doyuramadımmı seni daha neler vereyim ?
Yeter artık bir nebze mutluluk ver kes acıyı,
Bende huzura ereyim.

Zafer Özcan-(24.02.2015)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yeter artık... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeter artık... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YETER ARTIK... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL