Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Gezgin_Sair_
Gezgin_Sair_

AŞK

Yorum

AŞK

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1128

Okunma

AŞK






Aşk
Mahkum
sevda zindanlarında
bir damla suya hasret
kızıla çalan
beyaz gül gibi
Aşk
Yorgun
sürgün
çaresiz
boynu bükük
Aşk
Geceye perde
güne yağmur
düşlere zemheri
Aşk
Girdabında döner
nefesin
bir sesin
bir umdun
bekleyişin
Aşk
Yalın ayak
pupa yelken
kasırga
gözlerde son bulan
Aşk
Hercai menekşe
ağustosta kardelen
zemheride
papatya
tarlada yaprak yaprak gelincik
Aşk
damla
özlem
sevda zindanında
zincirsiz mahkum
Aşk
saklı köy
gizli deniz
gizemli yol
kan düşerken göz bebeklerine
Aşk...
............................. Ufuk Çizgisi (Okuyan Tek Yürek )
16/02/2015




Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL