Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
barbor
barbor

TOPRAKLA YÜZLEŞME

Yorum

TOPRAKLA YÜZLEŞME

( 4 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

4,0

Puan

1026

Okunma

TOPRAKLA YÜZLEŞME


Ve herkes gider
yüzleşirsin toprakla
söyleyecek çok şeyin olduğu halde
ilk kez bu kadar susarsın
geride bıraktıklarına
gözlerini kaparsın.

İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

1.0

25% (1)

Toprakla yüzleşme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Toprakla yüzleşme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TOPRAKLA YÜZLEŞME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ferda,ca
Ferda,ca, @ferda-ca
25.2.2015 12:40:39
5 puan verdi
Ot ya da gül bitse de ne fark eder...

Bir müddet ziyaret ederler

biraz dua

unutulursun...

bir ara adın geçerse bir yerde

rahmetle


ruhun gülümser sessizce kim bilir...


:(


VAHA.
VAHA., @vaha-
12.2.2015 21:22:52
ve dikenli bir ot kümesi belirir bedeninde ya da misk-i amber kokan güller.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL