Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Dilek Umut Arslan
Dilek Umut Arslan

BEN gidersem.

Yorum

BEN gidersem.

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1167

Okunma

BEN gidersem.

Ben gidersem ,dökülür yaprakların,

Ayaz vurur yüreğine üşürsün..

Bulut olurum gökyüzünde birgün

Sağnak yağmur misali

Hiç ummadıgın bir anda GÜNEŞ acarım.

Ben gidersem,dökülür yaprakaların

Hüzün çöker yüreğine özlersin

Yakışmaz bize ayrılık

Ellere yar olamayız biz...

Ben gidersem ,öksüz kalır sevgimiz

Düşünceler boğar bizi yaşayamayız

Zaman sarmaz yaralarımızı

Biz biz biz biteriz......

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben gidersem. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben gidersem. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN gidersem. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
13.2.2015 01:11:14
5 puan verdi
Seven yürek sesi yansımış mısralara üstat
Alkışlıyorum kalemi
Yüreğin var olsun
_______________________________________________Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL