Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
muzaffer40
muzaffer40

BİR YÜZSÜZ ADAM

Yorum

BİR YÜZSÜZ ADAM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

812

Okunma

BİR YÜZSÜZ ADAM

BİR YÜZSÜZ ADAM


serzenişte bulunuyordu
bir güzel madam
hiç yüz vermiyor diye
sevdiği adam

oysa bu adam
kimlere gönül kaptırmış
nicelerine yüz vermişti
güzel çirkin demeden
kimleri sevmişti

gün geçtikçe
duruma kahroluyordu
bu güzel madam
nerden bilebilirdi ki
yüzsüz kalmıştı adam

sonunda anladı ki
herkeslere yüz vere vere
yüzsüz kalmıştı adam
boş yere yüz beklemişti
umduğunu bulmayan madam

istese de yüz veremezdi
zira yüzsüzdü adam
boş yere üzülmüştü
sevgili madam

bre yüzsüz adam !.


*muzaffer yıldırım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir yüzsüz adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir yüzsüz adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR YÜZSÜZ ADAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL