Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Latif Haliloğlu
Latif Haliloğlu

...için ...karşı

Yorum

...için ...karşı

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1075

Okunma

...için ...karşı

Ben yüzsüzüm!
İkiyüzlülere karşı,
Ben korkağım!
Ölü vicdanlara karşı,
Ben sahipsizim!
Toplum denen zata karşı,
Ben çaresizim!
Zaman yargıcına karşı.

Ben güvenilmezim!
Sadakatsizler için,
Ben kalpsizim!
Gönül fahişeleri için,
Ben yüreksizim!
Cesaret ehli için,
Ben kendinden habersiz bir damlayım.
Siz bilinmezlik deryasından için.

Vakit gelir,
Ben sen olurum.
Topluma karşı,
Bizim için.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

...için ...karşı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ...için ...karşı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...için ...karşı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
8.2.2015 23:39:09
Beğeni:
0
Okunma:
1075
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL