Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Ayser ÖZBAKIR
Ayser ÖZBAKIR

NEREDE BAHARIM KIŞIM

Yorum

NEREDE BAHARIM KIŞIM

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1123

Okunma

NEREDE BAHARIM KIŞIM

NEREDE BAHARIM KIŞIM

Ayser

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Nerede baharım kışım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nerede baharım kışım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEREDE BAHARIM KIŞIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
7.2.2015 22:39:05
5 puan verdi


Duyguların dizelere yansıması mükemmeldi beğeniyle okudum
Kutluyorum kalemi
Yüreğin var olsun üstat
_________________________________________________Selamlar
Ay yüzlüm Zaman
Ay yüzlüm Zaman, @ayyuzlumzaman
7.2.2015 22:17:13
5 puan verdi
Kutlarım,yüreğinize sağlık,saygılar sevgiler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL